C# OBJECT KULLANıMı SıRLARı

C# Object Kullanımı Sırları

C# Object Kullanımı Sırları

Blog Article



Bana dayanak yetişmek isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim sosyal iletişim ortamı hesaplarımı kovuşturulma edebilirsiniz.

Lafıtım: Object sınıfı, C# dilindeki tüm vesair sınıfların atasıdır. Zımnında, bir derslik oluştururken özel bir asliye dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

Internal: Arama, yalnızca aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolün erişimi dardır ve tek aynı derlemedeki vesair sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape sınıfında arz saha ve override edilen Draw metodundan geliyor. özge üç satır ise MyShape derslikına geçerli arayüzden mevrut metotlardan geliyor.

seçerek yeni bir referans dosya oluşturun. Her dü vasıtata da dosyayı dershaneıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Bana bindi tutulmak isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim sosyal medya hesaplarımı kovuşturma edebilirsiniz.

Mafevkdaki yararlanma, sık sık karşılaşmış olduğumız binaya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, C# Object Kullanımı henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken süflidaki şekilde bir yararlanma gerçekleştirilir:

Esas derslik oluşturucusunun özgür değemekkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Dundaki harf, derunin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi sağlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada data pazari ve işbirliği dokumalabilir. Nesneler arası iletişim, programların modüler ve koskocamanletilebilir olmasını sağlar.

İkinci parametre ise hadise sonucunda çdüzenıştırılacak metoda vaka ile müteallik selen sundurmak kucakin kullanılır.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i sineeriisnde 3 parça metot iz almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız öbür türetilmiş sınıflarımız ile baş başa kullanacağız.

Interface içerisine metot teşhismlaması yaparız fakat davranışlemleri yazmayız. Mimarilmasını istediğimiz mesleklemleri, Interface ‘i uyguladığımız klas içerisine edipız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama davranışleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları alır ve varsayılan olarak None kıymetini ciğererir.:

Kullanıcıların sayısal veya metinsel verileri girmesini sağlayabilir ve bu verileri doğrulayabilirsiniz. Örneğin, bir öğrencinin notunu girmesini ve muteber bir not aralığında olduğunu kontrol etmesini sağlamlayabilirsiniz.

Report this page